Speltips Real Sociedad – Elche

Spel: Real Sociedad till 1.53
Spelbar ner till:
Spelstopp: 22:00
Real Sociedad är på jakt efter den sista Champions League-platsen, men man har en hel del poäng upp till ärkerivalen Bilbao som för tillfället ligger som nummer fyra. Man har spelat ett gäng urtuffa matcher mot Villareal på sistone (två i cupen – där man för övrigt gick vidare) och en i serien. Tufft matchande på sistone, men bra form med två segrar och en oavgjord på senaste tre. Real Sociedad är alltid starka hemma i San Sebastian och man har inga större avbräck.

Elche kmpar för livet i botten av tabellen. 2-0 senast mot Rayo Vallecano var otroligt viktigt. I matchen efter den har är man Almeria och sedan Valladolid – två lag som också ligger pyrt till i tabellen. Det är kanske inte i San Sebastian man ska ta tre poäng för att närma sig fast mark och om man inte hänger med Griezmann och companys tempo kan det bli tufft från första minuten. Det här tar Real Sociedad.

nordicbet 1000 kr Spela nu

 

Senaste fem matcherna för Real Sociedad
9/1 Real Sociedad – Villareal 0-0 (cupen)
13/1 Villareal – Real Sociedad 5-1
16/1 Villareal – Real Sociedad 0-1 (cupen)
19/1 Getafe – Real Sociedad 2-2
22/1 Real Sociedad – Racing Santander 3-1

Senaste fem matcherna för Elche
17/12 Elche – Villareal 0-1 (cupen)
20/12 Elche – Malaga 0-1
5/1 Barcelona – Elche 4-0
11/1 Elche – Sevilla 1-1
18/1 Elche – Rayo Vallecano 2-0