Speltips Napoli – Chievo 25 jan

Spel: Napoli till 1.30
Spelbar ner till: 1.28
Spelstopp: 18:00

Vad ska stackars Chievo egentligen kunna göra på Sao Paolo mot de ljusblå? Napoli är i stort slag med fyra raka segrar hemma och 11-3 i målskillnad. Senast man förlorade över huvud taget var i november då man hade en riktigt tråkig period. Den här säsongen har Napoli lyckats vinna nästan alla matcher där man har mött sämre motstånd. Det är egentligen bara Sassuolo (oavgjort i september) och Parma (förlust i november) som står ut från mängden på ett negativt sätt. Laget har varit ruskigt stabilt och det är ingen slump att man ligger på tredje plats i Serie A inför den 21:e omgången.

Chievo är rakt igenom usla och chanserna för laget att hålla sig kvar i Serie A minskar för varje omgång. Man hade en utmärkt period november-december då man var obesegrade i totalt sex matcher och faktiskt vann fyra matcher i rad (en i cupen), men nu ser det mörkt ut. Visst, man har allt i egna händer – man är ett betydligt bättre lag än exempelvis Sassuolo, Livorno och Catania, som man kämpar mot i botten, men det är inte mot Napoli man ska börja ta poäng igen.

Winnerlogo Riskfritt 250 kr Spela nu

 

Senaste fem matcherna Napoli
21/12 Cagliari – Napoli 1-1
6/1 Napoli – Sampdoria 2-0
12/1 Verona – Napoli 0-3
15/1 Napoli – Atalanta 3-1
19/1 Bologna – Napoli 2-2

Senaste fem matcherna Chievo
22/12 Torino – Chievo 4-1
5/1 Chievo – Cagliari 0-0
8/1 Fiorentina – Chievo 2-0
13/1 Inter – Chievo 1-1
19/1 Chievo – Parma 1-2