Speltips Werder Bremen – Leverkusen 21 dec

Spel: Leverkusen till 1.78
Spelbar ner till: 1.75
Spelstopp: 15:30
Werder Bremens formkurva är otroligt usel. En poäng på de senaste fem matcherna. 0-7 i baken mot Bayern München på hemmaplan för två veckor sedan var ingen höjdare direkt. Det finns lite anfallskraft i hemmalaget men det spelar inte riktigt någon roll när man sedan läcker som ett såll bakåt. Leverkusen var helt omutliga fram till hemmaförlusten mot Eintracht Frankfurt. Man matchades dock hårt under en tid och det var kanske inte så konstigt att man var lite tröttkörda. Efter en veckas vila kan man nu ta sig an Werder och få till ett sista bra resultat inför juluppehållet.

betsafe 1000 kr Spela nu

 

Senaste 5 matcherna för Werder Bremen (senaste sist)
Schalke – Werder Bremen 3-1
Werder Bremen – Mainz 2-3
Hoffenheim – Werder Bremen 4-4
Werder Bremen – Bayern München 0-7
Hertha Berlin – Werder Bremen 3-2

Senaste 5 matcherna för Leverkusen (senaste sist)
Leverkusen – Nürnberg 3-0
Freiburg – Leverkusen 1-2
Dortmund – Leverkusen 0-1
Real Sociedad – Leverkusen 0-1
Leverkusen – Frankfurt 0-1