Speltips Verona – Atalanta 8 dec

Spel: Verona till 2.05
Spelbar ner till: 2.00
Spelstopp: 15:00

Kikar man på senaste fem för hemmalaget Hellas Verona ser det inte alls bra ut, men då ska man vara noga med att notera att Verona har haft ett gäng bortamatcher. Kikar vi på tabellraden för Verona i Serie A på hemmaplan ser det alldeles lysande ut. Sex vinster på sju matcher. Den enda förlusten hittills kom senast mot Chievo i derbyt. Atalantas bortafacit är lika uselt som Veronas är bra. Tre raka förluster utan att man ens har gjort mål.

Ett gäng tongivande spelare borta för bortalaget. Det gäller till exempel Cigarini som är avstängd samt Yepes och Del Grosso. Alla tongivande i startuppställningen. En risk med spelet är att Atalanta kan försöka spika igen och också lyckas med det. Det finns dock värde i spel på omkring två gånger pengarna.

1000 kr Spela nu

Senaste fem matcherna för Verona (senaste sist)
Genoa – Verona 2-0
Verona – Petrolul Ploisti 1-0 (träningsmatch)
Verona – Chievo 0-1
Fiorentina – Verona 4-3
Sampdoria – Verona 4-1 (Cupen)

Senaste fem matcherna för Atalanta (senaste sist)
Livorno – Atalanta 1-0
Atalanta – Bologna 2-1
Sassuolo – Atalanta 2-0
Atalanta – Roma 1-1
Atalanta – Sassuolo 2-0 (Cupen)