Speltips Tottenham – West Bromwich 26 dec

Spel: Tottenham till 1.61
Spelbar ner till: 1.56
Spelstopp: 16:00

Hade inte Tottenham varit så usla först mot Liverpool och sedan mot West Ham (och hade inte Villas Boas blivit sparkad) hade Tottenham stått i kanske 1.45 i den här fajten. Nu hittar vi odds på upp emot 1.60 och till och med över det. Det är klart att Tottenham inte har hittat varken tempo eller stabilitet under säsongen. Ändå har man lyckats snika åt sig 30 poäng och ligger på en sjundeplats ”bara” sex poäng från toppen. Anledningen stavas en hög grundkapacitet. Den kapaciteten har inte West Bromwich.

Tränarbyte både för Spurs och WBA. Inget av tränarbytena har dock gett någon större injektion. Tottenham vann borta mot Southampton senast och de ska på pappret vara ett bra resultat, men man spelade inte särskilt bra. WBA fick oavgjort hemma mot Hull, som är ett av de uslaste bortalagen i historien.

När det gäller skador ligger Tottenham lite tråkigt till. Bland annat är Lennon, Vertonghen och Townsend borta. Dessutom är Paulinho avstängd. För WBA är Anichebe borta. Trots att Tottenham är skadedrabbat är man ett betydligt bättre lag än WBA. Med hemmaplansfördel tror vi att man tar det här.

betsson 200% upp till 1000 kr Spela nu

 

Senaste 5 matcherna för Tottenham (senast sist)
Sunderland – Tottenham 1-2
Tottenham – Anzhi 4-1
Tottenham – Liverpool 0-5
Tottenham – West Ham 1-2
Southampton – Tottenham 2-3

Senaste 5 matcherna för WBA (senast sist)
Newcastle – WBA 2-1
WBA – Manchester City 2-3
WBA – Norwich 0-2
Cardiff – WBA 1-0
WBA – Hull 1-1