Speltips Southampton – Tottenham 22 dec

Spel: Southampton DNB till 1.85
Spelbar ner till: 1.75
Spelstopp: 14:30

Southamptons senaste matcher är ingen munter läsning om man bara kikar på poängen, men då har man också haft ett fantastiskt tufft schema med Arsenal, Chelsea, Manchester City och Newcastle. Oavgjort mot City hemma och Newcastle borta är inga dåliga resultat och vi tror att Southampton håller en god form. Man har ett gäng spelare borta dock. Wanyama saknas och det är ett stort avbräck. Målvakten Boruc är en annan startspelare som är borta.

Tottenhams senaste två matcher har slutat med 0-5 och 1-2 mot respektive Liverpool och West Ham. Villas Boas rök all världens väg efter torsken Liverpool och Tim Sherwood har ingen erfarenhet över huvud taget av att vara manager. Det ser tufft ut för Spurs. Dessutom har skadorna hopat sig. Vertonghen är ett stort avbräck. Townsend, Kane, Sandro och Kaboul är också borta. Dessutom är Paulinho avstängd. Det borde vara stor chans för hemmalaget att ta åtminstone en poäng.

ladbrokesjpg 1000 kr riskfritt Spela nu

 

Senaste 5 matcherna för Southampton (senast sist)
Arsenal – Southampton 2-0
Chelsea – Southampton 3-1
Southampton – Aston Villa 2-3
Southampton – Manchester City 1-1
Newcastle – Southampton 1-1

Senaste 5 matcherna för Tottenham (senast sist)
Fulham – Tottenham 1-2
Sunderland – Tottenham 1-2
Tottenham – Anzhi 4-1
Tottenham – Liverpool 0-5
Tottenham – West Ham 1-2