Speltips Schalke – Basel 11 dec

Spel: Under 2.5 mål till 2.30
Spelbar ner till: 2.20
Spelstopp: 20:45
Sista matchen i gruppspelet. Basel är vidare med ett kryss. Schalke måste vinna. Tveksam form på Schalke, särskilt i Champions. Man inte gjort mål på tre matcher i CL nu och man saknar en viktig pjäs i Huntelaar. Det är inte många av de andra spelarna som nätar regelbundet, även om Draxler och Farfan alltid är farliga i den sista tredjedelen. Basel spelar tajt och disciplinerat. Fyra av de fem matcherna i gruppspelet hittills har gått under 2.5 mål. Det känns som att det kan bli en målsnål historia och med odds upp emot 2.30 är det bara att spela.

Betsson 200% upp till 1000 kr Spela nu

 

Senaste fem matcherna Schalke (senast sist)
Eintracht Frankfurt – Schalke 3-3
Steaua Bukarest – Schalke 0-0
Schalke – Stuttgart 3-0
Schalke – Hoffenheim 1-3
Mönchengladbach – Schalke 2-1

Senaste fem matcherna Basel (senast sist)
Tuggen – Basel 1-3
Basel – Thun 4-1
Basel – Chelsea 1-0
Young Boys – Basel 2-2
Basel – Grasshoppers 1-1