Speltips Real Sociedad – Leverkusen

Spel: Leverkusen
Spelbar ner till: 1.95
Spelstopp: 20:45 tisdag

Efter 0-5 hemma mot Manchester United i Champions har Leverkusen verkligen spottat upp sig och har tre raka segrar. Senast vann man toppmötet borta mot Borussia Dortmund med 1-0. Det är ett helt makalöst starkt resultat. Matchen dessförinnan vann man över Freiburg borta och innan dess hade Nürnberg ingen chans på Bay Arena (3-0 till hemmalaget).

Real Sociedad ligger bra till i La Liga och har med några bra resultat på rad chans att närma sig en topp 4-placering. Man har ingen möjlighet att ens plocka en plats i Europa League här och vi förväntar oss att man ställer upp med en ganska B-betonad uppställning. Baskerna var helt enkelt inte redo för Champions det här året. Det har blivit en poäng på fem matcher och endast ett mål framåt. Leverkusen har dock alla chanser att gå förbi Shakhtar och plocka andraplatsen bakom Manchester United. Shakhtar åker till Old Trafford och det kommer att bli tufft. Uniteds form är usel, men man behöver komma tillbaka på vinnarspåret och det kommer bli full tändning och fullt ös på hemmalaget. Leverkusen måste vinna för att gå om Shakhtar och med den motivationen tillsammans med Real Sociedads obefintliga motivation känns det som att det kan gå vägen.

ladbrokes bonus 1000 kr bonus Spela nu

Senaste fem för Real Sociedad (senaste sist)
Real Madrid – Real Sociedad 5-1
Real Sociedad – Celta Vigo 4-3
Shakthar Donetsk – Real Sociedad 4-0
Espanyol – Real Sociedad 1-2
Algeciras – Real Sociedad 1-1

Senaste fem för Bayer Leverkusen (senaste sist)
Herta – Leverkusen 0-1
Leverkusen – Manchester United 0-5
Leverkusen – Nürnberg 3-0
Freiburg – Leverkusen 1-2
Dortmund – Leverkusen 0-1