Speltips Monaco – Valenciennes 20 dec

Spel: Monaco till 1.26
Spelbar ner till: 1.24
Spelstopp: 20:30

Tittar man på de senaste fem matcherna för båda lagen lyser siffrorna gröna för Monaco och ilsket rött/gult för Valenciennes. Monaco har varit något brutalt starka på sistone och har därmed lyckats komma ifatt PSG i toppen. På de senaste fem matcherna i Ligue 1 har det blivit 15 poäng med 9-0 i målskillnad. Otäckt stabilt! Valenciennes går kräftgång och man ligger rejält pyrt till redan efter halva säsongen. Det är just nu fem poäng upp till nedflyttningsstrecket och det är ytterligare nio poäng upp till säker mark.

Det är inte i den här matchen som Valenciennes ska försöka knipa poäng för att komma högre upp i tabellen. Med halva startuppställningen borta med skador blir det enormt svårt att rubba Monaco som mer och mer börjar se ut som det superlag som man är, om man ser till spelarmaterialet. Odds kring 1.25 spelar vi inte ofta på, men när vi ser värde i låga odds är det bara att spela.

unibet bonus 1200 kr Spela nu

 

Senaste 5 matcherna för Monaco (senaste sist)
Nantes – Monaco 0-1
Monaco – Rennes 2-0
Nice – Monaco 0-3
Monaco – Ajaccio 1-0
Guingamp – Monaco 0-2

Senaste 5 matcherna för Valenciennes (senaste sist)
Lyon – Valenciennes 1-1
Valenciennes – Lille 0-1
Nantes – Valenciennes 2-1
Valenciennes – Guingamp 1-1
Bordeaux – Valenciennes 2-1