Speltips Manchester City – Arsenal 14/12

Spel: Manchester City vinner till 1.83
Spelbar ner till:
Spelstopp: 13:45

3-2 mot Bayern München borta med B-laget. 0-2 mot Napoli borta. Resulten i Champions League i veckan var kanske inte helt väntade för varken Manchester City eller Arsenal. Ska vi då lägga något i detta? Helt klart ja. City stod för en mycket imponerande vändning i München. Trots att bara några av spelarna som var på plan kommer att spela mot Arsenal tror vi att segern gav en enorm injektion. Man blev utspelade av tyskarna på hemmaplan så att resa sig mot mästarna från Bierfest-staden nummer ett var oerhört viktigt.

Arsenal vek ned sig något mot Napoli och det är möjligt att formen också är vikande. 1-1 mot Everton kanske man inte ska säga så mycket om. Everton var grymma. De tre raka vinsterna (Marseille, Cardiff och Hull) dessförinnan var programenliga. Senast man mötte riktigt kvalificerat motstånd var för strax över en månad sedan då man fick pisk på Old Trafford.

Manchester Citys hemmafacit är bland de mest brutala på länge. Sju segrar och 29-2 i målskillnad är inte alls dåligt. Inte alls. Aguero är stekhet och nu när han förmodligen har Silva med sig att leverera smörpassningar så ligger det minst ett argentinskt mål i luften. Arsenal har traditionellt svårt att ta poäng av City borta och vi tror inte att man gör det den här gången heller.

willhill 1000 kr bonus Spela nu

 

Senaste 5 matcherna för City
Man City – Viktoria Plzen 4-2
Man City – Swansea 3-0
WBA – Man City 2-3
Southampton – Man City 1-1
Bayern München – Man City 2-3

Senaste 5 matcherna för Arsenal
Arsenal – Olympique Marseille 2-0
Cardiff – Arsenal 0-3
Arsenal – Hull 2-0
Arsenal – Everton 1-1
Napoli – Arsenal 2-0