Speltips Lyon – Toulouse 5 dec

Spel: Lyon till 1.91
Spelbar ner till: 1.88
Spelstopp: 21:00
5-1 för Toulouse och 0-4 för Lyon i helgen. Inte direkt så att vårt spel harmonierar med de senaste resultaten. MEN, det finns en hel del som talar för Lyon i den här fajten. Vi kan börja med hemmafördelen. Lyon är alltid jobbiga att möta på Stade Gerland. I höst har man bara förlorat två av tretton matcher. Visserligen har det blivit en hel del oavgjorda på grund av att man inte har mäktat med så många mål framåt, men på sistone har man spikat igen målet och därmed kunnat ta fler poäng. Toulouse är inte samma lag på bortaplan som på hemmaplan. Man får för det mesta spö när man lämnar sin trygga hemmahamn.

En annan sak som talar för Lyon är att Toulouse inte kan ställa upp med samma lag som mot Sochaux. Framför allt beror det på att ytterbacken Aurier är borta. Det blir lite huvudbry för Toulouse-tränaren.

Vad Lyon måste göra är att förhindra att Toulouse ställer om snabbt. Kvicka lirare som Braithwaite och Ben Yedder kan åsamka stor skada. Om Gonalons, Fofana/Gourcuff och Malbranque kan hålla rent långt uppe i banan kan Lyon springa hem det här.

1000 kr Spela nu

Senaste 5 Lyon (senaste sist)
Rijeka – Lyon 1-1
Saint-Etienne – Lyon 1-2
Lyon – Valenciennes 1-1
Lyon – Betis 1-0
PSG – Lyon 4-0

Senaste 5 Toulouse (senaste sist)
Créteil – Toulouse 1-3
Evian TG – Toulouse 2-1
Toulouse – Ajaccio 1-1
Lille – Toulouse 1-0
Toulouse 5-1