Speltips Linköping – Brynäs 5 dec

Spel: Linköping till 1.90
Spelbar ner till: 1.88
Spelstopp: 19:00
Vi spelade Linköping mot AIK senast och det visade sig vara ett utmärkt spel till ett utmärkt odds. 5-4 blev det i Stockholm och Linköping har nu två raka. Brynäs har är obesegrade de senaste veckorna, men det har varit tajt varenda gång. Ett flitigt matchande och otroligt tajta matcher bör ta ut sin rätt någon gång. Det är en av anledningarna till att vi går in med polletterna på LHC här. En annan är att Linköping har ett ganska skapligt hemmafacit. Det är dock sämre än tidigare år och vi känner att det finns mer att ta av. LHC är inne i en positiv trend, Brynäs håller på att mattas.

1000 kr Spela nu

Senaste 5 LHC (senaste först)
AIK – Linköping 4-5
Leksand – Linköping 1-4
Linköping – Frölunda 3-4
Linköping – Växjö 4-5 (OT)
Skellefteå – Linköping 5-2

Senaste 5 Brynäs (senaste först)
Brynäs – HV71 3-1
Brynäs – Luleå 3-2
Brynäs – Skellefteå 6-5 (OT)
AIK – Brynäs 2-5
Färjestad – Brynäs 2-3 (ES)