Speltips Freiburg – Sevilla 12/12

Spel: Freiburg till 2.70
Spelbar ner till: 2.60
Spelstopp: 21:05

Sevilla i bra form, Freiburg i betydligt sämre. Här kan vi dock inte bara kika på formkurvorna. Det är nämligen så att Sevilla i praktiken är klara för avancemang. Det finns bara en matematisk risk att spanjorerna inte tar sig vidare. Freiburg ligger tvåa i gruppen på samma poäng som Slovan Liberec och har allt i egna händer. Man behöver lika många poäng som Slovan Liberec i den här sista omgången för att ordna avancemang. Man har nämligen ett övertag när det gäller inbördes. Liberec har avsågade Estoril i sin match och det lutar åt att man kan plocka tre poäng.

Freiburg ligger pyrt till i Bundesliga, men man kommer inte att ta lugnt på den här uppgiften bara för att spara sig till helgens fajt. Att vara med i Europa League även i vår är helt enkelt för viktigt. Sevilla har en viktig och tung match i helgen mot Athletic Bilbao. Sevilla bör vinna den för att inte halka efter i kampen om CL-platserna. Sevillas manager har officiellt gått ut med information om att man kommer att spara en mängd spelare inför söndagens match. Vi måste bara pröva den raka ettan.

betsafe bonus 1000 kr bonus Spela nu

 

Senaste 5 för Freiburg (senaste sist)
Braunschweig – Freiburg 0-1
Slovan Liberec – Freiburg 1-2 (Europa League)
B Mönchengladbach – Freiburg 1-0
Freiburg – Bayer Leverkusen 1-2 (Cupen)
Freiburg – Wolfsburg 0-3

Senaste 5 för Sevilla (senaste sist)
Espanyol – Sevilla 1-3
Sevilla – Real Betis 4-0
Sevilla – Estoril 1-1 (Europa League)
Granada – Sevilla 1-2
Santander – Sevilla 0-1