Speltips Bologna – Juventus 6 nov

Spel: Juventus till 1.45
Spelbar ner till: 1.43
Spelstopp: 20:45
Nu har Juventus kommit igång och nu ångar dom bara på fram till maj. Det blir ytterligare en scudetto för den gamla damen. Vilket annat lag ska kunna hota? Juventus är ju sitt gamla jag nu. Man vinner stabilt och säkert och släpper inte in mål. Senast mot Udinese var det kanske på håret, men man vinner ju. Alltid. Bologna löper den här säsongen ordentlig risk att ramla ner i Serie B. Man plockar för få poäng. Inte ens hemma lyckas man vinna. Det ska dock sägas att man har spelat 3-3 mot Milan och 1-1 mot Inter, men Juventus är en helt annan femma. Att det här är något av ett hatmöte spelar ingen som helst roll heller. Det är få andra lag vi skulle spela till 1.45 borta, men här går pengarna in på Juventus.

250 kr gratis Spela nu

Senaste 5 för Bologna (senaste sist)
Bologna – Chievo 0-0
Atalanta – Bologna 2-1
Bologna – inter 1-1
Parma – Bologna 1-1
Bologna – Siena 1-2 (ET i cupen)

Senaste 5 för Juventus (senaste sist)
Juventus – Real Madrid 2-2
Juventus – Napoli 3-0
Livorno – Juventus 0-2
Juventus – Köpenhamn 3-1
Juventus – Udinese 1-0