Tips EttKryssTvå på Betsson

Betssons spännande nyhet EttKryssTvå, som fungerar som Stryktipset, men där utdelningen bestäms av matchernas odds och där du alltid får utdelning ner till 10 rätt, har blivit en stor succé. Enklare, smidigare, snyggare än klassiska Stryktipset. Dessutom ofta mer lukrativt. Lite speciellt är att du får reda på potentiell utbetalning innan du skickar in din kupong! Du väljer helgarderingar och halvgarderingar precis som vanligt. Du kan spela en mängd system eller plita ner enkelrader.

Prova på EttKryssTvå idag på Betsson och passa på att få en bonus på 1500 kr. Till erbjudandet.

Här är våra tips för lördagens omgång. 72 kr med (just nu) minsta vinst för 13 rätt på cirka 50 000 kr.

1. Arsenal – Southampton 1x
Här måste vi plita ner ett kryss. Arsenal är i storslag, men detsamma gäller för Southampton. Det har också visat sig att Soton har ett brutalt starkt försvar. Samtidigt är man inte helt ofarliga framåt.

2. Fulham – Swansea x
Två lag i usel form. Att Michu är borta för Swansea har verkligen märkts. Det rasar inte direkt in mål för Swansea för tiden. Fulham har ny tränare. Det kan bli en injektion. Vi spelar dock ett säkert kryss på matchen. 1-1 är båda lagen nöjda med.

3. Hull – Crystal Palace 1
Hull är brutala hemma och har kapacitet att hänga kvar. Crystal Palace hänger inte alls med. Viss risk för att Crystal Palace kan plocka med sig en poäng, men vi tycker att det är mest värde på den raka ettan.

4. Newcastle – Norwich 1
Newcastle är på gång. Derby-förlusten mot Sunderland går inte att lägga så mycket vikt vid. Krul är grym i målet. Norwich är inte bra. 3-1 mot West Ham räknar vi som en engångsföreteelse.

5. Stoke – Sunderland 2
Här går vi för det högre oddset. Stoke under Hughes ska tydligen vara ett helt nytt lag, men det går minst sagt knackigt. Sunderland började uselt, men det finns tecken på en förnyad optimism. Det finns kapacitet i laget.

6. West Ham – Chelsea 2
Visst, det är ett derby och visst, West Ham är inte dåliga, men det skiljer en ocean av kvalitet mellan lagen och Chelsea måste gå för seger efter några mindre lyckade resultat.

7. Bournemouth – Derby 1×2
Helt omöjligt att tippa. Bournemouth tog en poäng mot tunga Burnley senast. Derby bra borta men kanske inte helt pålitliga. I princip jämnt i oddsen.

8. Birmingham – Blackpool x2
Birmingham saknar en hel del tunga pjäser och utgångstipset måste bli en 2:a. Det känns dock som att det kan bli en målfattig affär med mycket bonkaspel, vilket gör att tvåan bör garderas.

9. Blackburn – Reading 2
Här spelar vi mot oddsen för att få upp utdelningen lite. Reading i dålig form, men det finns kapacitet. Blackburn har ett gäng spelare borta och formen är kanske ännu sämre än Readings. Dags för det bättre laget att visa klassen.

10. Ipswich – Leicester 1×2
Leicester långt upp i tabellen och i skaplig form. Ipswich vann senast mot Blackpool. Extremt svårtippat. Vi tar alla tecken.

11. Leeds – Middlesbrough 1
Tungviktsmöte. Leeds starka hemma och kan avancera rejält i tabellen vid seger. Middlesbrough trivs bäst hemma. Ska få svårt borta mot Leeds.

12. Millwall – Barnsley x2
Millwall mår inte alls bra för tillfället. Barnsley gnetar till sig poäng här och där. Vi går för att Barnsley fortsätter sin positiva trend och fixar åtminstone oavgjort.

13. QPR – Charlton 1
QPR förfogar över den bredaste och bästa truppen i Championship. Har sex segrar och en oavgjord hemma. Charlton har spikat igen på sistone, men åkte sedan på en rejäl smäll mot Leeds. QPR kommer att göra minst ett mål och det kan räcka mot ett Charlton som är helt impotent framåt.