Speltips West Brom – Aston Villa

Spel: Båda gör mål till 1.78
Spelbar ner till: 1.75
Spelstopp: 21:00 måndag

Spela på
unibet bonus

 

Det brukar bli en hel del mål det här Birmingham-derbyt. Ligger mycket prestige och inget av lagen snålspelar direkt. Det är viktigare att bjuda publiken på kämpaglöd och fart och fläkt än att spika igen. 22 mål på de senaste åtta matcherna mellan lagen. I sju av de senaste åtta har båda lagen gjort mål. Vi ser inte att lagens avbräck (det är en del hos Aston Villa) skulle sätta käppar i hjulen för spelet. Vi lägger inte så mycket vikt vid de senaste matcherna för lagen. Villa har kanske inte vräkt in mål på sistone men 2-0 hella mot Cardiff senast visar att man kanske är på gång med målproduktionen.

Senaste 5 för WBA
WBA – Arsenal 1-1
Stoke – WBA 0-0
Liverpool – WBA 4-1
WBA – Crystal Palace 2-0
Chelsea – WBA 2-2

Senaste 5 för Aston Villa
Hull – Aston Villa 0-0
Aston Villa – Tottenham 0-2
Aston Villa – Everton 0-2
West Ham – Aston Villa 0-0
Aston Villa – Cardiff 2-0