Speltips Örebro – Leksand

Speltips Örebro – Leksand
Spel: Leksand +1 till 1.62
Spelbar ner till:
Spelstopp: 18:30 lördag
Statistiken kan ni säkert. Örebro har förlorat 10 raka matcher. Det är en himla massa poäng som man har tappat och tabellpositionen ljuger inte direkt. Nu möter man Leksand som är i sjunde himlen efter segrarna mot Färjestad och Leksand. Ska man ”landa” nu mot Örebro eller fortsätter man spela bra? Saken med Örebro är att det saknas en ledargestalt. När man åker på ett par i baken så kommer man helt enkelt inte tillbaka. Vi tror att Leksand sätter ett tillräckligt tempo i början av matchen för att få ett övertag. Sedan blir det svårt för Örebro. Även om Örebro skulle fajtas på bra så är det oerhört svårt att göra mål på Leksand för tillfället.
Vi spelar Leksand +1 mål. Vi vinner vid seger för Leksand och vid oavgjort vid full tid.

Spela till högst odds på:

Credit för bilden