Speltips Manchester United – Arsenal

premier leagueSpel: Manchester United till 2.30
Spelbar ner till: 2.28
Spelstopp: 17:00 söndag
Vi brukar sällan spela på odds på de största matcherna. Anledningen är enkel. Ju större match, desto mer exakt ligger oddsen. Det här är en av de största matcherna under säsongen, men oddsen spretar faktiskt lite och det tyder på att det finns olika sätt att se på förutsättningarna. United har efter en minst sagt tveksam säsongsinledning nu kommit igång ordentligt med finfina resultat på sistone. Arsenal går också som tåget, bland annat med seger mot Liverpool förra helgen och en skalp borta mot Borussia Dortmund. United är dock United och när Carrick är tillbaka så får man lite mer tyngd. När Rooney och van Persie har börjat hitta varandra igen är det garanterat att minst en boll ramlar bakom Szczesny. Wenger har inte roterat på truppen över huvud taget under hösten och med fyra storfajter i rad i benen tror vi inte att Arsenal kan trippa runt United-spelarna som man har gjort i de senaste matcherna. Gammal är äldst. United vinner.

Högst odds hittar vi på: