Speltips Manchester City – Viktoria Plzen

Spel: Manchester City -1 till 1.46
Spelbar ner till: 1.44
Spelstopp: 20:45 onsdag

Vi hittar det högsta oddset hos:
bonus nordicbet

 

Manchester City har kväst allt motstånd hemma på Etihad med stora siffror på sistone. Everton, Norwich, CSKA Moskva och Tottenham har alla fått smaka på offensiven hos de ljusblå. Om man kan smälla in 21 mål på fyra matcher mot tufft motstånd, vad ska man då inte kunna göra mot Viktoria Plzen, som i ärlighetens namn väl inte kan sägas hålla Champions League-klass? Manchester City är i praktiken redan klara för nästa omgång, men chansen finns fortfarande att plocka Bayern München i toppen. Dessutom vill man alltid vinna. Oavsett vilket lag Pellegrini ställer på plan så är man betydligt bättre än Plzen. Manchester Citys bänk är ju makalöst bred och det finns kvalitet i alla lagdelar. Vi spelar City med handikapp utan att tveka.