Speltips Ajax – Heracles 23 nov

Spel: Ajax vinner båda halvlekar till 2.40
Spelbar ner till: 2.35
Spelstopp: 20:45 lördag
Ajax hemma mot Heracles är en garanti för mål och det är nästan alltid Ajax som står för de flesta av baljorna. 13-3-0 är tabellraden för Ajax mot Heracles och det säger väl allt.

Men, Ajax är inte riktigt i storslag. Visst, man har två raka segrar (en i ligan och en i Champions League, men de här klassiska målexplosionerna på Amsterdam ArenA har inte varit lika vanliga under hösten som tidigare. Vi tror dock att det lossnar mot Heracles. Bortalaget har överpresterat på sistone, medan det finns mycket mer att ta av i hemmalaget. Petar man bara in ett eller två mål i första halvlek kan målen rasa in i andra. Att Ajax spelar mot Barcelona på tisdag lägger vi inte någon vikt vid.

Vi spelar på: