Wigan Maribor

Spel: Maribor +1.25 Asian till 1.61
Spelbar ner till:
Spelstopp: 21:00 torsdag
Här kan vi tacka britterna för att de har spelat ner Wigan till alldeles för låga odds. Visst ska Wigan vara favoriter, men man är nerspelade till under 1.60 och det är att ta i. Maribor har erfarenhet av spel i Europa. Det har väl inte blivit några större skalper på senare tid, men samtidigt har man mött lag som Tottenham, Lazio och Sporting Braga. I den inhemska ligan ligger man i topp. Wigan är med i Europa League på grund av viktorian i FA-cupen. Det är dock synd att påstå att man har överpresterat i Championship hittills. Att man har tappat några tongivande gubbar till Everton märks verkligen. Vi tycker att lagen är i princip jämbördiga. Wigans hemmafavör kan till stor del vägas upp av att Maribor har mer erfarenhet av spel i Europa.

Spela till högst odds på: