Valenciennes Evian TG

speltips frankrikeSpel: Valenciennes till 2.10
Spelbar ner till: 2.02
Spelstopp: 20:00 lördag
Valenciennes ligger sist i franska ligan. Evian TG ligger fyra placeringar ovanför. Att Evian TG inte ligger sist beror på att man har en kille som heter Kevin Berigaud som har gjort sex mål hittills. Utan de målen hade Evian TG verkligen varit under isen. Inför den här fajten är Berigaud borta. Det finns egentligen ingen annan seniorstriker av rang i laget och vi är därför skeptiska till att Evian TG kommer att kunna näta. Till detta ska vi lägga att Evian har förlorat två raka efter en ganska pigg inledning av säsongen. Formkurvan pekar nedåt. För Valenciennes är det här matchen då man verkligen kan vända upp och få en positiv trend. Man har två oavgjorda i rad och har fått en liten nytändning med ny tränare. 2-2 mot Rennes borta senast var ett steg i rätt riktning.

Spela till högst odds på:
ladbrokes bonus