Speltips PimPim Raonic

tennis atp tipsSpel: PimPim tar set till 2.10, alternativt +1.5 set till 2.05
Spelbara ner till: 2.00
Spelstopp: 20:00 torsdag
Ok, det är helt klart att Raonic är den bättre spelaren. Det är också klart att Raonic har massor att spela för. Det hägrar ett ATP-slutspel. PimPim kör den här veckan och sedan lägger han av igen. Mot Falla i tisdags såg dock PimPim fantastisk ut och med hemmapubliken i ryggen skulle han kunna skaka Djokovic, även om han egentligen har lagt av. Den där otäcka serven han har PimPim är verkligen inte pensionerad. Spelet bygger på att PimPim nog ska kunna hålla serven ett helt set och åtminstone vinna i tie-break. Det blir tufft för kanadensaren Raonic att ta sig an den svenske servkanonen i den täta stämningen i Stockholm.

Spela till högst odds på:
unibet bonus