Spela Stryktips hos Betsson

Trött på att spela Stryktipset hos Svenska Spel och alltid enbart vinna småslantar på 10 och 11 rätt? Lite irriterad på att Svenska Spel redan har dragit massa skatt på dina “storvinster”? Byter du gärna ut din 13-rättströja mot större vinster?

Välkommen till Betsson och nya EttKryssTvå. Kika in här via vår länk för att hitta trevliga specialerbjudanden.

Så här fungerar tipset hos Betsson

EttKryssTvå fungerar precis som Svenska Spels stryktips. Skillnaden är att du vinner mer pengar! Du väljer mellan de vanliga systemen med halvgarderingar och helgarderingar eller spelar ett gäng enkelrader. Du hittar all tänkbar statistik och du kan också se både aktuella odds och hur andra spelare har tippat. Du hittar också senaste nytt från Rit-Ola som har knåpat ihop sina egna rader för matcherna.

Spela i tre enkla steg

Börja med att skapa ett spelkonto hos Betsson. Det gör du enkelt här. Sedan klickar du dig fram till avdelningen för odds och går vidare till EttKryssTvå.

På mitten av skärmen ser du alla matcher. Till vänster hittar du spelalternativen. Du har tre alternativ, nämligen System, Smart spel och Enkelrader. Välj system, kryssa i matcherna och betala. Enklare än så kan det inte vara. Sedan är det bara att bänka dig framför TV:n lördag kl. 16:00!