Parma Sassuolo

Spel: Parma till 1.67
Spelbar ner till: 1.62
Spelstopp: 12:30 söndag
Det är svårt att bli klok på Parma, både på hur klubben styrs och hur laget presterar. Nu har man för första gången på flera år ett gäng riktigt bra lirare i truppen och man kan ställa upp med en konkurrenskraftig startelva. Vad händer då? Jo, man blandar och ger. Ingen särskild stabilitet och ingen riktig killerinstinkt. Donadoni är ingen direkt mästartränare heller. MEN, inget av det här spelar någon direkt roll när man möter klippt odugliga Sassuolo. Hur Sassuolo lyckades knipa en pinne borta mot Napoli för någon vecka sedan var den största skrällen i italiensk fotboll på år och dar. En sådan skräll gör man inte om. Parma ska bara vinna det här, särskilt som man brukar göra det bra mot sämre lag hemma.

Spela till högst odds hos: