Crystal Palace Arsenal

ArsenalSpel: Arsenal till 1.36
Spelbar ner till: 1.34
Spelstopp: 13:45 lördag
Hur ska stackars Crystal Palace, näst sist i tabellen och med nyligen sparkad manager, kunna stå emot Arsenal när man börjar rullar boll och gå på löpningar? Det kommer man inte kunna göra. Hemmalaget saknar ett antal viktiga pjäser och med den redan tunna truppen blir det att ställa upp med ett antal bänkspelare. Arsenal saknar visserligen också några gubbar (bland annat Podolski och Walcott), men man har ju folk som an komma in och täcka upp på ett utmärkt sätt. Att Arsenal förlorade mot Dortmund i veckan lägger vi ingen som helst vikt vid. Arsenal kunde lika gärna ha vunnit den matchen. Att man släppte in två mål spelar heller ingen roll. Skulle Crystal Palace mot förmodan göra två på Arsenal gör förmodligen Arsenal ännu fler på Palace.

Spela till högst odds hos: