Inter Fiorentina

Speltips: Inter till 2.05
Spelbar ner till: 2.02
Spelstopp: 20:45 torsdag
Två pånyttfödda giganter möts på Guiseppe Meazza i hängmatchen i den femte omgången. Inter idag är ett helt nytt lag jämfört med bara någon säsong sedan. Fiorentina också. Båda lagen har inlett Serie A på ett strålande sätt, även om det väl ska sägas att Fiorentina har haft en marginellt enklare inledning av säsongen. Inför den här fajten har Fiorentina matchats mycket hårt. Det här är fjärde matchen på 12 dagar. Inter har en betydligt behagligare resa eftersom man inte spelar i Europa den här säsongen. Gomez och Pizarro borta för gästerna, vilket är två tunga avbräck. Rossi har gjort det bra, men kan han verkligen fortsätta ösa in mål i match efter match. Inter kommer från 7-0 borta mot Sassuolo där Milito gjorde comeback med två mål. Vi tycker att oddsen på hemmalaget är något för höga.

Spela till högst odds på: