Premier League och massor av skoj på Unibet

Unibet har inte direkt legat på latsidan när det gäller att ta fram odds för premiäromgången i Premier League. Från 13:45 idag lördag, Stoke gästar Liverpool, har du en bra bit över 800 odds att spela på. Rekord?

Vinn resa och biljett till Manchester-derbyt

Hur skulle det sitta med en resa och matchbiljetter till Manchester-derbyt mellan City och United? Skapligt? Du kan vinna den resan om du sätter det högsta oddset på spel på fotboll mellan 16 augusti-1 september. Hur högt blir vinnaroddset? Vem vet!

La Liga

Dessutom drar La Liga (Primera División) igång den här helgen (tidigare än någonsin?) och det kan bli en spännande fajt mellan inte bara Unibet ger 1.68 på ligaseger för Barcelona och 2.15 på Real Madrid. Vi är nog benägna att tycka att oddsen skulle ligga lite närmare varandra. Real Madrid har värvat klokt. Barcelona har värvat Neymar, men någon mittback har man ännu inte fått loss.