Europa League Sheriff Vojvodina

europa leagueSpel: Sheriff DNB till 1.70
Spelbar ner till: 1.66
Spelstopp: 19:00 torsdag
Det är inte det sexigaste matchen i kvalet till Europa League, det är helt klart. Det är förmodligen den minst sexiga EL-matchen någonsin. Så fort vi ser Sheriff på långenlistorna kan vi dock inte undgå att stryka under med stora pennan och börja kika på odds. Sheriff har nämligen gett finfina vinster genom åren. Men, nog med nostalgi.

I första matchen blev det 1-1 så Sheriff kan kontrollera det här och gå vidare. Man har hemmaplan, ett mer komplett lag, rutin från flera säsongers kval och spel i Europa League. Dessutom har Sheriff ett tyngre manskap med en betydligt högre medellängd. Det skadar inte att ha ett gäng fyrtorn i laget för att nicka bort bollar om Vojvodina skulle pressa på. Vojvodina då? Jo, formen kan man inte klaga på. Obesegrade sedan hedenhös. Men, det är en sak att spela mot gäng i den inhemska ligan och en helt annan sak att åka in i djupaste Östeuropa och möta betong-Sheriff (även om laget faktiskt består av ett helt gäng brassar). Lite långrandigt, men vi litar på Sheriff och 1.70 är riktigt bra betalt.

Spela till högst odds på:
betway oddsbonus