Speltips tyska supercupen Dortmund-Bayern München

tyska supercupenSpel: Bayern München till 1.91 -> WillHill
Spelbar ner till: 1.88
Spelstopp: 20:30 lördag
Tyska Supercupen mellan de två giganterna i både tysk och europeisk fotboll för tillfället. Bayern München drog det längsta strået under hela förra säsongen, med ligatiteln cuptiteln och Champions League-titeln. Dortmund kämpade tappert men det var bara nästan på alla punkter.

Här har Dortmund hemmaplan och tydligen är det så att Neuer, Götze och Ribery definitivt är borta medan Schweinsteiger är tveksam. Betyder det att Dortmund borde ha ett betydligt lägre odds än man har för närvarande. Nej. Götze är ju borta och hans ersättare Mkhitaryan spelar förmodligen inte. Piszczek är sönder. Nye Aubameyang är mycket tveksam.

Bayern München har inlett säsongen med att krossa allt motstånd i alla tränigsmatcher. Det är nästan omänskligt hur bra de är. Bayern har bara blivit bättre sedan förra säsongen tog slut. Dortmund har blivit något snäpp sämre. Visst, det är en cupmatch på alla sätt och vis, men hur ska Dortmund kunna stoppa den röda maskinen?