Speltips Tour de France

Spel: Cavendish bättre placering än André Greipel till 1.55 på Bwin
Spelbar ner till: 1.50
Spelstopp:
När det inte är så mycket fotboll att sätta tänderna i får vi kika på andra sporter för att hitta speltips. Idag har vi fastnat för ett H2H-spel i Tour de France och dessutom hittat ett odds som verkligen står ut från mängden. Idag blir det en tur i Bretagne från Saint-Gildas-des-Bois till Saint Malo. Det blir en härlig finish vid den klassiska orten Saint Malo! Helt platt sånär på en kategori 4-stigning. Passar både Cavendish och Greipel utmärkt. Att det blir en spurt, om inte om förstaplatsen så åtminstone om de övriga topplaceringarna är helt klart. Sett till hur det har gått i etapperna tidigare har Cavendish och Greipel faktiskt nästan exakt samma facit. Båda har plockat en etappseger och båda har en fjärdeplats. Här kommer dock Omega-Pharma Quickstep göra allt för att hålla de övriga konkurrenterna om etappsegern bakom britten. Klart smakfullt odds på Cavendish på Bwin.