Speltips Celtic Elfsborg

Spel: Celtic till 1.57 (William Hill)
Spelbar ner till: 1.54
Spelstopp: Onsdag 20:45
Celtic storfavoriter att gå vidare och också favorit att plocka hem hemmamatchen. Förra säsongen gick Celtic till slutspelet i Champions. Elfsborg rök mot Horsens i kvalet till Europa League. Klasskillnad? Nja, kanske inte. Ett frågetecken för Celtic är att Hooper är borta. Hooper har stått för en mängd mål för skottarna under de senaste säsongerna och kommer att saknas. Samtidigt ska nämnas att Bangoura förmodligen inte spelar. Han ägs ju av Celtic.

I Allsvenskan går det inte särskilt bra för Elfsborg för tillfället, men i kvalet till EL har man imponerat. Celtic sparkar igång seriespelet på lördag och bör vara i ganska gott slag.

En faktor som verkligen talar för Celtic är att matchen spelas på riktigt gräs. Elfsborg hemma är en sak, Elfsborg borta är en helt annan. 1.57 spelas!