Speltips semifinaler i Franska Öppna

Speltips: Tsonga vinner mot Ferrer till 2.30 ->SportingBet
Spelbar ner till: 2.22
Spelstopp: 15:00 fredag
Spännande nu! Djoko mot Rafa på ena sidan och Ferrer mot Tsonga på den andra. Djoko har möjlighet att gå till final och där lyckas ordna sitt Grand Slam Set. Nadal har chansen på sin åttonde. Ferrer har chansen att äntligen få en final där han möjligen kan överraska. Tsonga har både formen, farten och självförtroendet. Dessutom publiken i ryggen.

Vi rör inte Djoko-Rafa utan kika närmare på Ferrer-Tsonga. Ferrer har haft en ganska behaglig resa fram till semin. Lika stabil som vanligt, men man undrar hur det hade gått om han hade fått rejält motstånd någon gång. Tsonga har verkligen haft rejält motstånd, men det har inte spelat någon som helst roll. Han har massakrerat allt motstånd hittills, med 3-0 mot Federer i kvarten som pricken över i:et. Han har nu ett helt lysande läge att slå sig in bland de riktigt stora. Det gäller bara att han fortsätter att spela sitt spel mot Ferrer. Om Ferrer lyckas få ner tempot och får in Tsonga i sin gnettennis kan det bli tufft för fransmannen. Vi tycker dock att oddset på Tsonga är i högsta laget och lägger pengarna på finfina 2.30.