Speltips Segunda Spanien

Spel: Jaen vinner mot Lleida till 1.91 på Sportingbet
Spelbar ner till: 1.88
Spelstopp: 19:00 söndag
Det är inte jättemånga objekt på listorna nu under juni, så vi får kika på serier som vi normalt inte grottar ner oss nämnvärt i. Den här gången är det Segunda B i Spanien vi kikar på och vi tycker oss ha hittat ett riktigt trevligt odds på Jaen hemma mot Lleida. Real Jaen är ett extremt bra hemmalag. På 19 matcher hemma på La Victoria har man vunnit 14, spelat 4 oavgjorda och bara förlorat 1. Lleida inte alls särskilt imponerande borta.

Den här fajten är dock ingen vanlig seriematch. Det handlar om semifinaler för play-off till Segunda. Jaen vann sin grupp medan Lleida bev fyra i sin grupp. 1-1 i första matchen i semifinalserien och nu har Jaen allt i sina egna händer. Det blir inte direkt någon kross, men vi litar på att hemmalaget på ett fullsatt La Victoria tar hem både matchen och semifinalserien.