Speltips danska ligan

Spel: Esbjerg mot Nordsjälland till 2.25 på Ladbrokes
Spelbar ner till: 2.20
Spelstopp: 18:00
Oddset på Esbjerg har tyvärr sjunkit, men fortfarande värde på över 2.20. Kikar man bara på tabellplaceringen ska ju Nordsjälland vara favorit, men saken är den att man har varit klar silvermedaljör ett bra tag nu och det har märkts på formen. Esbjerg å andra sidan har kört över allt och alla de senaste veckorna. Fem raka segrar och bara två insläppta mål. Man vill säkra platsen till Europa League genom ett bra resultat i den här fajten. Nordsjälland vill säkert vinka av säsongen genom att göra ett bra resultat i sista matchen, dessutom på hemmaplan, men det blir svårt särskilt som halva laget är ute med skador. Nio av de ordinarie spelarna är borta. Det inkluderar nästan alla som har gjort mål under säsongen. Esbjerg fullt manskap och har motivationen.