Resultat spel april 2013

statistik spel oddsDet blev sammanlagt 17 spel under april månad och resultatet blev finfina 1.25 i ROI. Snittoddset var 1.87, vilket är i paritet med det historiska snittet. Räknar vi med raka insatser på 100 kr per spel (för enkelhetens och jämförbarhetens skull) gav månadens spel ett netto på 420 kr. Satsar du mer per objekt vinner du mer. Satsar du mindre vinner du mindre.

Det klart bästa spelet under månaden var DNB-spelet på Real Madrid borta mot Atlético Madrid. Real hade precis fått pisk i Champions League, och inte dåligt med pisk heller, men vi antog att Mourinho skulle få ordning på spelarna. Dessutom grävde vi fram all tänkbar statistik om Atléticos resultat mot storebror genom åren. 2.50 på DNB på Real Madrid var alldeles för högt. Vi spelade oddset 2.50 även på att det skulle bli utvisning i Rom-derbyt mellan Roma och Lazio. Det kändes aldrig som att det var någon fara för att det spelet inte skulle gå in.

Med facit i hand blev spelet på Caen hemma mot Lens i den franska fotbollen det sämsta spelet. Vi hade helt enkelt en övertro på Caens förmåga att göra mål – vilken visade sig, och har fortsatt att visa sig, vara obefintlig.

Nya tag under maj månad! Vi fortsätter att leverera mellan 15-20 grymma speltips på fotboll, tennis och ishockey varje månad. Häng med!