Speltips tennis Monfils Volandri

tennis atp tipsSpel: Monfils 2-0 i set till 2.10 på WillHill
Spelbar ner till: 2.00
Spelstopp: 13:30 (live på Unibet)
Monfils skulle egentligen möta Fognini, vilket hade blivit en tuff match. Av olika skäl (några av lite mer fuffens karaktär) blir det nu i stället Volandri som spelar mot Monfils som lucky loser. Oddset är sjunkande så hugg fort!

Monfils är en svajig lirare som spelar mycket på motivation. Verkar dock vara lite taggad nu. Skaplig insats i Monte Carlo. Känns smidig och har fått tillbaka trycket i slagen. Volandri vet man exakt var man har. Han håller nästan exakt samma klass i alla matcher. Den klassen är betydligt sämre än Monfils på en åtminstone skaplig dag. Vi tror inte att Volandri kan hänga med i Monfils tempo och att han blir tillbakapressad långt ner i banan. Då blir det svårt att ta set mot fransmannen.