Speltips Fenerbahce Lazio

Europa LeagueSpel: Fenerbahce DNB till 1.67 på 888sport
Spelbar ner till: 1.64
Fenerbahce satsar stenhårt på Europa League och på Sükrü Saracoglu är man ju sjukt svåra att besegra. Lazio har gjort det bra i Europa League, trots att man kanske inte satsar helhjärtat. Båda lagen kommer från bra perioder i de inhemska ligorna, även om Lazio kom undan med blotta förskräckelsen mot Catania senast. Här förväntar vi oss att Lazio försöker göra allt för att ha ett bra utgångsläge inför returen. Att förlora med uddamålet, särskilt om man själv gör mål, kommer inte alls vara ett dåligt resultat. Fenerbahce kommer pumpa på framåt och man har ju Moussa Sow i kalasform. Några spelare borta för Lazio, särskilt i försvaret. Dessutom derby mot Roma på måndag. Bra värde i ett spel på Fenerbahce med pengarna tillbaka på oavgjort.