Speltips Besiktas turkiska ligan

fotbollsspelSpel: Besiktas till 1.95 mot Mersin på 888sport
Spelbar ner till: 1.90
Spelstopp: 19:00 måndag
Det är aldrig lätt att spela bortamatch mot ett lag som har kniven på strupen och verkligen måste ta poäng. Inte ens om man heter Besiktas och är ligans näst bästa lag på bortaplan. Mersin mår inte direkt bra. Tvärsist i serien och en form som är minst sagt tveksam. 1-1 mot topplaget Kasimpasa för tre veckor sedan, men sedan tvärdäng mot Istanbul BB. Kris i finanserna i klubben. Ny tränare som det inte direkt osar självförtroende emot. Spelare skadade. Spelare avstängda av klubben. Besiktas kämpar för att ha en liten chans att närma sig Galatasaray och Fenerbahce i toppen. Lite skraltig form, men Niang och Almeida tillbaka, vilket ger bättre offensiv kraft. Att det är klasskillnad mellan lagen är solklart. Besiktas bör kunna kapitalisera på det. Risken finns alltid att det skiter sig, men till 1.95 är vi villiga att prova ett spel på Besiktas.