Speltips Nadal Federer Indian Wells

atp nadal federerSpel: Exakt 3 set till 2.15 på WillHill
Spelbar ner till: 2.10
Spelstopp: Torsdag/fredag 00:00
Superintressant fajt mellan de två giganterna. Federer ångar på, men med lite mindre ånga än tidigare om åren. Nadal verkligen på väg tillbaka till toppen. Igår hade båda spelarna riktigt bökigt. Federer mötte Wawrinka och landsmannen tvingade Fedex till 7-5 i skiljeset. Nadal hade det ungefär lika bökigt mot Gulbis (också 7-5 i tredje). I den här fajten står mycket på spel. Det är inte bara att det är första gången på ungefär ett år som spelarna möts. Båda spelare siktar även på att nå 22 titlar i ATP 1000-spelet i karriären. Det känns verkligen som att det är upplagt för en riktig monsterfajt och då är det inte svårt att hitta ett värde i ett spel på exakt 3 set.