Speltips Liechtenstein – Lettland

Kval Brasilien VMSpel: Lettland till 1.75 på WillHill
Spelbar ner till: 1.60
Spelstopp: 19:30 fredag
Miljoner kvalmatcher, men svårt att hitta några riktiga värden i något spel, tills vi hittade Lettland borta mot Liechtenstein. Nu har vi inte valt det här spelet bara på grund av att Liechtenstein består av typ 11 snickare. Liechteinstein är det klart bästa laget av Europas lilleputtnationer. Genom åren har man lyckats fixa resultat som 0-0 och 1-1 mot nationer som är bra mycket bättre än Lettland.

En sak vi har kikat lite närmare på är kvaliteten på anfallsspelet. Liechteinsten är normalt sett mycket duktiga (relativt sett!) på att hålla tätt bakåt, men man har en otrolig oförmåga att göra mål. Det är synd att påstå att Lettland vräker in mål till höger och vänster, men man har en fullt kapabel anfallsuppsättning med spelare som är eller har varit proffs i Europa. Vi förväntar oss ingen målfest i Vaduz, men är helt nöjda med 1-0 eller 2-0 till Lettland. Ett odds på 1.75 är taget alla dagar i veckan.