Speltips Elitserien kvartsfinaler

Speltips 1: Färjestad ML till 1.85 på WillHill (spelbar 1.80)
Speltips 2: Skellefteå (60 min) till 1.70 på Ladbrokes (spelbar 1.67)
Spelstopp: 19:00 måndag
Elitserien är ju på pappret en enormt jämn serie där alla lag kan slå alla. I kvartsfinalspelet har det dock visat sig att det är ren klasskillnad mellan några av lagen. Ikväll möts Brynäs-Skellefteå och Modo-Färjestad i den fjärde matchen. Kvartsfinalerna har gått som på räls för Skellefteå och Färjestad hittills och det finns inget som tyder på att Brynäs respektive Modo har något att sätta emot.

Skellefteå har fullständigt kört över Brynäs. 5-0, 7-3, 4-1 – siffrorna talar sitt tydliga språk. Förstakedjan fullständigt vräker in poäng och samtidigt är man riktigt bra bakåt.

Färjestad har haft det lite, men bara lite tuffare, i sin match-up mot Modo. Modo har sett tunga och tröga ut och Färjestad har egentligen inte överpresterat. Chans att ta 4-0 i kvarten och få lite välbehövlig vila. Ja tack.