Milan Barcelona CL

milan barcelonaSpel: Under 3.5 mål till 1.53 på Ladbrokes
Spelbar ner till: 1.50
Spelstopp: 20:45 onsdag
Vi har verkligen letat ihjäl oss efter bra spelalternativ på Champions League-fajten mellan Milan och Barcelona. Det mesta ser exakt prissatt ut, men vi har hittat ett odds på under 3.5 mål som känns attraktivt. Det som gäller i den här fajten är att Milan ska försöka hålla tätt och att Barcelona ska försöka få med sig minst ett bortamål. Barcelona litar stenhårt på att man kan lyckas med vad som helst på Camp Nou. När det gäller kvalitet har Barcelona ett övertag. Dessutom får inte Balotelli spela. El Shaarawy har visat minst sagt tveksam form på sistone. Messi i gudomlig form, men lita på att han kommer att få en hel del uppmärksamhet. Om det inte blir en målexplosion från början kommer både tempo och intensitet att minska allt efter som matchen lider. Fyra mål är en hel del och vi spelar under 3.5 mål utan att blinka.