Live stream Chelsea Swansea ligacupen

live stream chelsea swanseaDet är dags för semifinaler i ligacupen. Igår vann Bradford, från League 2, överraskande över Aston Villa med hela 3-1. Semifinalerna i ligacupen spelas över två matcher så det är inte kört om man förlorar den första matchen, men självklart är det inte bra.

Idag är det dags för Chelsea att ta emot Swansea. Efter chockförlusten hemma mot QPR reste sig Chelsea i FA-cupfajten mot Southampton i lördags. Man vann med hela 5-1 efter att nye Demba Ba från Newcastle gjort tre baljor. Swansea värmde upp med att spela 2-2 hemma mot Arsenal. Ser man på vad Swansea har presterat på sistone har man alla möjligheter att få till en jämn match på Stamford Bridge. Men, som vi har sett tidigare under säsongen, har Chelsea en imponerande anfallskraft när allt stämmer.

Live stream Chelsea Swansea

Se live stream Chelsea Swansea ligacupen på NordicBet genom den här länken. Se till att logga in en stund före matchen så att du kan kontrollera så att du har de tillägg (flash och java) som eventuellt krävs för att du ska kunna se matchen med bra kvalitet.