Speltips La Liga Rayo Vallecano – Levante

Levante la ligaSpel: Levante DNB till 2.26 på Betsson
Spelbar ner till: 2.22
Spelstopp: 20:00 torsdag
Levante är i allra högsta grad med i fajten om fjärdeplatsen i La Liga, precis som förra säsongen. Rayo Vallecano spelar bättre än vi trodde inför säsongen, men luften börjar så sakteliga gå ur. Sist fick Rayo pisk hemma mot Real Zaragoza med 0-2. Det är inget direkt imponerande resultat. Innan dess hade man problem hemma mot Las Palmas i cupen (0-0). Levante har också fått stryk av Zaragoza i december (dock i cupen), men i övrigt spelar man riktigt bra. Framför allt spelar man oerhört snålt. Levante har sex raka bortamatcher utan förlust (tre vinster och tre oavgjorda). Inga större avbräck hos något av lagen. Ett spel på Levante med pengarna tillbaka på oavgjort känns mycket bra.