Speltips handboll EM damer Danmark Sverige

dam-em speltips sverigeSpel: Danmark till 1.57 på Ladbrokes
Spelbar ner till: 1.53
Spelstopp: 20:15 tisdag
Första matchen i Grupp B i dam-EM i handboll i Serbien. Och det är inte vilken match som helst, utan ett klassiskt möte mellan Sverige och Danmark. Så varför spela på Danmark? Jo, det beror på tre saker. Danskorna håller en högre kvalitet överlag. Det är bara att inse att det är så. Framför allt handlar det om att danskorna har ett bolltempo som få andra lag kan komma i närheten av att matcha. För det andra är Danmark i en mycket bra form. Nya stjärnskott har kommit in och imponerat under hösten. Sverige är å andra sidan inte i storslag. För det tredje har Danmark av tradition ganska lätt för Sverige. Möjligheten finns att spela ett handikappspel på Danmark (-1 mål) till omkring 1.65, men vi tycker att Ladbrokes odds på 1.57 för rak seger för Danmark är det bästa alternativet.