Speltips Champions League Montpellier Schalke

Spel: Schalke till 2.10 på WillHill
Spelbar ner till: 2.05
Spelstopp: 20:45 tisdag
Montpellier har verkligen inte räckt till i gruppen. Visst är Olympiakos, Schalke och Arsenal inga dåliga lag, men nog hade vi förväntat oss mer av de regerande franska mästarna? Fransoserna har inget att spela för i sista matchen, förutom en liten påse pengar och någon slags ära. Schalke däremot har förstaplatsen, en förhoppningsvis gynnsam lottning i åttondelen samt en större påse pengar att spela för. Varken Montpellier eller Schalke har dock någon vidare form. Tyskarna har faktiskt tre raka förluster. Dessutom är Montpellier bra hemma. Men motivationen är viktigast här och den ligger hos tyskarna. Dessutom har man en lite högre klass än Montpellier. Bra värde på 2.10.