5 free spins varje dag på Mega Fortune

mega fortune free spinsI september 2011 vann en norrman 109 miljoner kronor genom att spela på Mega Fortune. Nu har jackpotten passerat den rekordnoteringen. I skrivande stund är jackpotten på väg att dra sig mot 115 miljoner kronor. Vad skulle du göra om du vann ett sådant belopp?

Flera spelbolag har Mega Fortune i sitt utbud av videoslots. Det är också flera spelbolag som vräker ut free spins till höger och vänster med målet att just det spelbolaget ska få äran att betala ut jackpotten till en lycklig vinnare.

Med 5 free spins (gratissnurr på Mega Fortune) varje dag kan du spela om jackpotten helt gratis. Vinner du inte jackpotten kan du säkert plocka hem andra vinster. Det är bara att klicka igång spelet och hoppas att symbolerna stannar på rätt plats!

För 5 free spins varje dag, klicka här!