Speltips Stoke Newcastle

speltips betting premier leagueSpel: Under 2.5 mål till 1.70 på 888sport
Spelbar ner till: 1.66
Spelstopp: 20:45 onsdag
Varför ändra på ett vinnande koncept? Vi har spelat på Stoke i de senaste två hemmamatcherna och det har blivit 2x 1-0. Nu är vi inte helt säkra på att Stoke kan vinna även en tredje låst match så vi går för underspelet i stället. När vi spelade Southampton hemma mot Newcastle i helgen var det dels på grund av Newcastles totala oförmåga att göra mål, och dels på grund av att man saknar kreativitet i och med att Cabaye och Ben Arfa är borta. Det händer ärligt talat inte mycket när dessa spelare inte finns på planen. I Premier League har man gjort ett mål på de senaste tre matcherna. Stoke är ju inte världens mest målglada lag heller. Dessutom spikar man som bekant för målet hemma på Britannia. 1.70 på underspelet är bra betalt!