Speltips Sevilla Betis La Liga

Sevilla Real BetisSpel: Betis DNB till 3.75 på WillHill
Spelbar ner till: 3.55
Spelstopp: 21:30 lördag
Anledningen till att Sevilla står under 1.70 hos de flesta spelbolag är att Betis är ett traditionellt urkasst bortalag. Den här säsongen har man dock tagit fler poäng borta än hemma. Dessutom går det inte att bortse från att det finns kvalitet i Betis. Man ligger femma i tabellen. Sevilla ligger på elfteplats. Dock skiljer det bara fyra poäng, men Betis har visat upp en god form medan Sevilla inte riktigt har imponerat.

Sevilla har hemmaplan, men det är ett derby det handlar om och då spelar hemmaplan inte lika stor roll. Med Betis utmärkta bortastatistik och det faktum att Betis faktiskt startat säsongen bättre än Sevilla kan vi inte riktigt förstå att Sevilla ska stå i under 1.70. Vi vågar oss dock inte på en rak tvåa, utan tar ett DNB-spel på Betis.